top of page
Om oss

Företaget

151Transport AB startades våren 2017 med idén att transportera paket med kvalité och service i världsklass.

Vi har känt till under många år att det ofta var ett transportbolag som hämtade paketet men det var väldigt sällan samma transportör som skulle transportera godset till slut kund. Det är mer ofta än sällan som godset ska lastas av på stora terminaler med hantering utav truckar i olika led, så när godset väl ankommer till slutkund så har det varit väldigt mycket hantering utav godset som skett, och paketet blev snabbt en i mängden.

Efter många år i branschen fick vi det till slut bevisat att företag lade ner mycket av sina resurser i form av tid och resurser på att leta rätt emballage och rätt fraktbolag, så ofta var själva slutkostnaden väldigt mycket högre än den som stod på fakturan från fraktbolaget.


Därför kom vi fram till att vi skulle erbjuda hela kedjan i 1 samtal, vi hämtar, emballerar och levererar.

I dagens samhälle går vi mot allt mer pressade priser och tider och vi kommer inte kunna matcha dessa priser men det vi erbjuder istället är ett samtal eller anmälan på webben och vi ordnar allt som rör din försändelse. Vi gör det vi gör bäst för skapa tid för er att göra det ni är bäst på. Vi vill erbjuda en transport med en trygghetskänsla där man vet att transportören bryr sig hela vägen.

Vi hanterar inte tusentals försändelser varje dag, det är heller inget vi strävar efter utan vi vill växa utan växtvärken.

bottom of page